Citiraj:
Autor emilblomsky
Koliko jucer fali Dani.Jesi skuzio da kad Villa igra obranu svi igraci pokrivaju Marcelov bok i sredinu,Danilo ostaje sam.Mudar im je trener.Nisu racunali da ovaj bude nesto i napravio,sto u drugom poluvremenu je.
Krivo sam se izrazio,ne umanjujem pobjedu Barce,samo kazem da igraci Depora nisu igrali niti 50%.Teska šetacina.
|
Fali Carvajal da, Danilo je izgubljen u vremenu i prostoru od one tekme s Wolfsburgom.
Citiraj:
Autor listerstorm
Nažalost, pokazalo se da pojedinci nisu zainteresirani (iz samo njima znanih razloga) za argumentiranu raspravu pa odmah spominju prodaje utakmica i izbjegavaju odgovore na postove u kojima se iznosi analitika koja pokazuje da nisu u pravu.
Nije mi jasno koliko ostrašćen i nerazuman moraš biti da ti je teško preko tipkovnice prevalit nešto što je jasno i osnovnoškolcu.
No dobro, nadam se nastavku bez spama o prodaji tekmi i manje ostrašćenosti od strane pojedinih Realovaca.
|
Nazalost pokazalo se da ako pojedincima (tebi jel) dopustis "argumentiranu" raspravu ona se pretvori u "Messi ima veceg, Ronaldo manjeg" sto se vidjelo nekih deset milijardi puta u ovoj temi i sad na prosloj stranici.
No dobro, uzalud se nadat jer znas da ce pojedini Barkaši kad tad opet pocet istu raspravu ali valjda cemo neko vrijeme uzivat bez nje.