View Single Post
Staro 21.04.2016., 11:56   #3007
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Koliko jucer fali Dani.Jesi skuzio da kad Villa igra obranu svi igraci pokrivaju Marcelov bok i sredinu,Danilo ostaje sam.Mudar im je trener.Nisu racunali da ovaj bude nesto i napravio,sto u drugom poluvremenu je.
Krivo sam se izrazio,ne umanjujem pobjedu Barce,samo kazem da igraci Depora nisu igrali niti 50%.Teska šetacina.

Fali Carvajal da, Danilo je izgubljen u vremenu i prostoru od one tekme s Wolfsburgom.

Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Nažalost, pokazalo se da pojedinci nisu zainteresirani (iz samo njima znanih razloga) za argumentiranu raspravu pa odmah spominju prodaje utakmica i izbjegavaju odgovore na postove u kojima se iznosi analitika koja pokazuje da nisu u pravu.

Nije mi jasno koliko ostrašćen i nerazuman moraš biti da ti je teško preko tipkovnice prevalit nešto što je jasno i osnovnoškolcu.

No dobro, nadam se nastavku bez spama o prodaji tekmi i manje ostrašćenosti od strane pojedinih Realovaca.
Nazalost pokazalo se da ako pojedincima (tebi jel) dopustis "argumentiranu" raspravu ona se pretvori u "Messi ima veceg, Ronaldo manjeg" sto se vidjelo nekih deset milijardi puta u ovoj temi i sad na prosloj stranici.

No dobro, uzalud se nadat jer znas da ce pojedini Barkaši kad tad opet pocet istu raspravu ali valjda cemo neko vrijeme uzivat bez nje.
Mirkopoter je online