View Single Post
Staro 21.04.2016., 08:51   #2261
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Denzil Pregled postova
Samo kod nas.. kupac se osjeća prevaren zato jer se on osobno nije dovoljno informirao. I ne samo osjeća prevaren, nego ide on sad prijave štancat te prijave bi trebalo naplaćivat onak 40kn biljega ili nešto, pa da vidiš kak bi država imala manje posla jer bi se ovakvi talenti brzo filtrirali, a sigurno i više love
Funkcionirate po sistemu od prije 10+ godina kad nije bilo webshopova nego su na webu bile samo objavljene cijene i onda po istoj navici očekujete da je tako u trgovini. Ironično, još tada je bilo navedeno da su cijene podložne promjeni, pogotovo u IT sektoru gdje se mjenjaju doslovno svaki dan, i ako želite točnu informaciju provjerite u trgovini. Digneš fino telefon i kad ti prodavač potvrdi, napravi ponudu/rezervaciju na tvoje ime i dođeš ko gopsodin kad ti odgovara i platiš ono što si unaprijed dogovorio. I gdje je problem? Mislim da je svima jasno.. dobro ajde, sigurno ne baš svima.
ne da se ljudima s time zajebavat i nedajbože opterećivati sive stanice, lakše je dić vile i baklje u zrak i vikati (jer su tako negdje čuli ili vidli) : prijava inspektoratu, povrijeđena su moja prava! ..a ni sami ne znaju o čemu pričaju...

imam takvih barem par komada svaki dan... :/