Citiraj:
Autor mislav_os
Iz prve ruke mogu reći da je tako.
Osobno nisam dobio kaznu jer pazim a i znam otprilike gdje su ali vam ne može proći dana a da ne sretnete patrolu u Osijeku.
Mene su osobno u zadnjih 5 godina zaustavili negdje cca 30 puta, rutinski!!
Doduše sve je to bilo u prošlom autu sa tablicama starog vlasnika, možda je nešto u tome
Pogledajte samo vijest od neki dan. Neću možda točno u brojku reći ali biciklistima je naplaćeno 5 kazni u Rijeci i Splitu dok je u Osijeku 1850(!!) . Ne znam sad za koje razdoblje.
Ugl svaki dan sretnem presretača na obilaznicama, bilo riječ o zapadnoj obilaznici ili južnoj(brza cesta).
Ja ne znam čemu to. Nedavno je poznanik došao iz St i pitao jel kod nas opsadno stanje da ima toliko policije :rofl:
|
+1
U rujnu prošle godine sam vozio Osijek-Pečuh-Osijek te su me zaustavili triput - Bilje, Branjin Vrh i Čeminac (od čega jedna patrola dvaput). Lijepo od njih što su mi provjeravali stanje prve pomoći i tlak rezervne gume.
Na južnom ulazu u Čepinu često znaju biti u trulom Golfu III s radarom.
Na južnoj obilaznici vole loviti tamo gdje ograničenje 70 kmh na parstotinjak metara (a i na relaciji OS - DJ na mjestima gdje je izvan naselja 50) sa ona dva Audi presretača i neoznačenom plavom Octaviom.
EDIT:
I sad naravno počinje sezona traktora