Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.04.2016., 14:31   #20929
D1viry
Premium
Moj komp
 
D1viry's Avatar
 
Datum registracije: May 2010
Lokacija: Slavonija
Postovi: 2,064
Citiraj:
Autor Tomek85 Pregled postova
Znam dosta ljudi kaj tam žive,baš vele da vlada represija,da moli boga da ti nekaj nađe kad te rutinski zaustavi samo da ti izbije novce,ak lažu oni lažem i ja,mada poznavajući našu policiju(da ne velim nekaj gore) niš čudno
Ma užas jedna. Naša policija ima cilj naplatiti kazne, a ne štititi i služiti građanima. Patrole skrivene samo radi pisanja kazni za >11 km/h prekoračenja. Da su tu zbog sigurnosti, stali bi na vidljivo mjesto da se vide iz aviona. Tako bi smanjili brzinu djece za volanom, barem malo.
Kažnjavaju bicikliste bez svjetala po danu, a cigani se vozaju u neregistriranim krntijama i moliš boga da te ne udare jer nema naknade štete.
Nije samo problem u našoj policiji, nego i u državi. Imamo rekordera po broju prekršaja, a on i dalje vozi neku krntiju i na slobodi je.

Nedavno je kolegu autom udario pijanac i pobjegao. Tragaju još uvijek za njim, ali ništa od toga. Glavno da su kolegi htjeli napisati kaznu jer je hodao uz rub ceste. Mislim, stvarno? Čovjek leži u šamcu i čeka hitnu, a oni bi mu kaznu napisali. Gamad jedna.
Drugi kolega skoro završio u zatvoru zbog pola đointa, a diler na slobodi. Svi znaju tko je diler (mala sredina), ali nikome ništa. Isto tako svi znaju tko se pijan vozi uvijek i dalje nikome ništa. Čovjek pređe 10km pijan k'o letva, vožnjom u prvoj brzini, auto cvili, ali nikome ništa. Porazbija ogradu i susjedu i sebi, ali i dalje nikome ništa. Djeca idu iz škole biciklom i pređu 50m po trgu, da ne idu 2,6km okolo po prometnicama i dobiju kaznu.

Odvratno.
__________________
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy.
Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6

Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 20.04.2016. u 14:37.
D1viry je offline   Reply With Quote