19.04.2016., 19:24
|
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Autor silver_tip
Djelomicno tocno, prvo ide produzenje po istoj sifri na osnovu komplikacija u ljecenju, onda ide komisija ali ne ides ti nikuda nego doktoricin supervisor odobri daljnje bolovanje, uglavno sto ona posalje to prolazi.
Ako se zeli izbjeci komisija takodjer je moguce produziti bolovanje sa drugom sifrom, dobio gripu dok sam ljecio hemeroide  i tak...
Imam negdje tablicu pa ako nadjem okacim je, tablica je prikaz maximanog bolovanja po osnovi svih sifri gdje se tocno vidi po kojoj osnovi/sifri se moze biti naduze na bolovanju + dodatno sa odobravanjem komisije.
|
ma tak jasno da možeš to napraviti (staviti drugu bolest, komplikacije etc.), ali velim ako hoćeš za istu bolest dobiti produženje po ps-u ideš na komisiju.
Citiraj:
Autor driftwood
Unutar 24 sata moraš javiti da nećeš doći na posao zbog bolesti, a doznake si dužan dostaviti unutar 48 sata.
Ako je poslodavcu takav bed zbog para, a tebi nije, vrati mu na ruke bruto plaću.
Ili, odi sa posla reci da ti nije dobro i pravac kod doktora, tamo uzmi te doznake i predaj ih u firmu.
Zdravlje je na prvom mjestu.
P.S.
ako si više od pola mjeseca na bolovanju, nema naknade za prijevoz 
|
kod mene je 3 dana za "doznake", a stavljam ih pod navodnike jer doznake su onaj papir kada zatvaraš bolovanje, a otvaranje bolovanje je jednostavno to - liječnička preporuka koliko te neće okvirno dugo biti na poslu.
|
|
|