Tema: Motori
View Single Post
Staro 18.04.2016., 20:40   #553
Pawzilla
Premium
Moj komp

Pawzilla's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Ekipa bok, dižem temu iz mrtvila. Kako imam divlje ideje kao kupovinu garaže, uradi sam projekte i slično, pojavilo se sljedeće, pa trebam mišljenje.

Naišao sam na jednu Yamahu XT660X sigurno godinu dana zavezanu na istom mjestu prekrivenu centimetrom prašine, ispuštenim gumama i hrpom suhog lišća i svega što je vjetar donio na nju. No, motor nije udaren, plastike nisu oštećene i kako je natkriveno iznad njega, nije kisnuo. Putem registracije pokušavam doći do vlasnika (pretpostavljam ili osoba koja više nije u mogućnosti voziti ili član obitelji, kako je čudno da takav motor stoji vani a da se nitko ne brine o njemu), te ponuditi neku cijenu gdje ću biti siguran da i ako je zaribao i da baš pola toga ne valja da ne izgubim ulog. Kako se taj model proizvodi od 2004. godine, okvirno bi dao 7-10k kn, sad, jel to puno ili malo, po opisu procijenite i pitanje je, isplati li se uopće tako nešto kupiti po navedenoj cijeni i sređivati ili se bolje pustiti toga i razmišljati o nečemu pametnijem?
Pawzilla je offline   Reply With Quote