18.04.2016., 11:35
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Autor srale7
Na zamzungu me zivcira tipkovnica koja je spora, glupa i nelogična. "Stavi Swiftkey", jesam, super tipkovnika koja nema mogućnost da se ugasi jebeni predicted??? Kako autori kazu, to onda nebi bila swiftkey, tj izgubila bi svoju draž i ono najbolje
Tipkovnica na LG G3 je miljam ispred Sasungove, po vizualno, opcije, brzina, sve je puno puno bolje. Nasao sam portanu, ali trebam root da bi ju ubacio u S7, a do tad se patim sa ovom samsungovom.
Da ne kazem da svaki imao ozbiljniji sistemski program trazi root, uklanjanje bloata i nepotrebnih samsung/google aplikacija.
Nadamo se da ce eksperti sa XDA uspjet to prokljuvit, jer garancija je must have, kao i root 
|
Istog sam misljenja, iako mogu prozvakati izgled (zahvaljujuci temama), funkcionalnost i mogucnosti su dosta losije od LG-eve tipkare... Ako trazis jednostavnu tipkovnicu a opet bogatu mogucnostima, probaj Smart keyboard pro.
Sto se tice bloata, nije bas da ti je root neophodan. Postoji Pacage disabler koji bez roota freeza bloatware ako mislis direktno sa moba, ili pomocu pc-a ovaj programcic koji takodjer freeza bloat ako nemas root, a moze i kompletno izbrisati ako imas.. Prije nego ga pokrenes, upali usb-debuging opciju na mobu. Ja sam ga koristija i dobro radi, disejbla appse on-the-fly...