View Single Post
Staro 18.04.2016., 10:16   #15
r4z0r
đabalebaroš
Moj komp

r4z0r's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
airlive 1600usb diable-an na win7x64

Znam da je tema stara, no imam problema s ovim stikom.
Naime, kad ga piknem na svježu instalaciju, win7x64 ga automatski prepoznaje po modelu, ali je u device manageru pod uskličnikom.
Zatim sam prije instalacije probao onu šemu sa isključivanjem zaštite preko cmd-a:
(Code:
bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit -set TESTSIGNING ON
then reboot.

Please keep in mind that this MAKES YOU VULNERABLE to malicious drivers, packages, blah, blah, blah.

Once you've installed the drivers you've been having trouble with, you can turn it off with these commands using the same process.

Code:
bcdedit -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit -set TESTSIGNING OFF)
i sve uspješno prođe, instalacija prođe, pali se utility koji konačno prikazuje stik i opcije, no on je disejblan.
E sad.. problem je postojao i prije ovog u cmd-u, no tad se ne bi niti u utilityju prikazao. A sad se vidi, ali je kod sata wifi indikator prekrižen, i pod network adapters je disejblan.

Kako ga uključiti, izludit će me mamicu mu. A prije toga je na istoj verziji windowsa, samo 32-bitnoj, radio gotovo bez problema. Jel moguće da ga muči 32 vs 64 ili su neke više sile u pitanju? Ne znam što bi više pprobao.. barem sam dva puta snimao nove win samo da usranom stiku nešto ne bi smetalo od tih hrpa verzija drajvera i svega čime sam probao, no nisam uspio upogoniti dotičnog.
r4z0r je offline   Reply With Quote