View Single Post
Staro 17.04.2016., 18:48   #2935
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
To kaj ja ne volim Real, ne znači da treba bježati od istine i činjeničnog stanja stvari kako stoje.
kao što rekoh, ko vam je kriv kaj ste si birali "najjače" i "najbolje" klubove mogli ste si odabrat nekoga iz sredine liste pa se veselit tim uspjesima i skupa s menom bit protiv "najboljih" i "najvećih" klubova.

Realovci od 2002., Barcelonaši od 2006., Junajtedovci od 2003., Čelzijevci od 2004. bandwagonera koliko hoćeš, u bilo kojem sportu, tako i ovdje. Kao što rekoh, mene to uopće ne ebe, a pogotovo ne kad mi prodike o najboljem klubu 20. stoljeća drži lik koji je otkrio Real 2002. u svojim 30-tima

Tako da, nisam ja na tamnoj strani, ja sam na svojoj strani... onoj sa kičmom te obrazom
Ma sve OK, samo sam primjetio da je znatno ublažena retorika spram Reala i posebno Ronalda u odnosu na onu prije 2-3 godine.

Real će možda osvojit a možda i neće, no ne pokazuje takvu dominaciju da bih mogao ustvrdit da je osvajanje LP-a gotova stvar (osvrt na boldano).

A za ovo dalje, to je OK, no ja nisam neki zagriženi navijač niti jednog kluba, jednostavno volim ekipe koje forsiraju posjed lopte i tehničku nadmoć pa mi je zato Barca favorit. Messi mi je najbolji overall jer je imo jedini igrač ikad koji je uspio ostvariti takvu kombinaciju učinkovitosti u golovima (preko 90 golova u kalendarskoj godini mislim da se više neće vidjet), asistencijama, vrhunskom tehnikom i utjecajem na igru, a u kombinaciji sa Iniestom i Xaviem to je najbolja vezna linija ikad IMO.

A nekad, dok sam bio na faxu, pratio sam sve tekme i veselio se pobjedama Reala nad Barcelonom i pravim Ronaldom (najviše me živciralo što kada Šuker zabije gol, Capello ga drži do 60-70 minute i onda van).
listerstorm je offline