Citiraj:
Autor Drug Brko
To kaj ja ne volim Real, ne znači da treba bježati od istine i činjeničnog stanja stvari kako stoje. 
kao što rekoh, ko vam je kriv kaj ste si birali "najjače" i "najbolje" klubove  mogli ste si odabrat nekoga iz sredine liste pa se veselit tim uspjesima i skupa s menom bit protiv "najboljih" i "najvećih" klubova.
Realovci od 2002., Barcelonaši od 2006., Junajtedovci od 2003., Čelzijevci od 2004. bandwagonera koliko hoćeš, u bilo kojem sportu, tako i ovdje. Kao što rekoh, mene to uopće ne ebe, a pogotovo ne kad mi prodike o najboljem klubu 20. stoljeća drži lik koji je otkrio Real 2002. u svojim 30-tima
Tako da, nisam ja na tamnoj strani, ja sam na svojoj strani... onoj sa kičmom te obrazom 
|
Ma sve OK, samo sam primjetio da je znatno ublažena retorika spram Reala i posebno Ronalda u odnosu na onu prije 2-3 godine.
Real će možda osvojit a možda i neće, no ne pokazuje takvu dominaciju da bih mogao ustvrdit da je osvajanje LP-a gotova stvar (osvrt na boldano).
A za ovo dalje, to je OK, no ja nisam neki zagriženi navijač niti jednog kluba, jednostavno volim ekipe koje forsiraju posjed lopte i tehničku nadmoć pa mi je zato Barca favorit. Messi mi je najbolji overall jer je imo jedini igrač ikad koji je uspio ostvariti takvu kombinaciju učinkovitosti u golovima (preko 90 golova u kalendarskoj godini mislim da se više neće vidjet), asistencijama, vrhunskom tehnikom i utjecajem na igru, a u kombinaciji sa Iniestom i Xaviem to je najbolja vezna linija ikad IMO.
A nekad, dok sam bio na faxu, pratio sam sve tekme i veselio se pobjedama Reala nad Barcelonom i pravim Ronaldom (najviše me živciralo što kada Šuker zabije gol, Capello ga drži do 60-70 minute i onda van).