Citiraj:
Autor wooden
Daj molim te nemoj lupetat više.
Kakve veze ima kupovina na webshopu s kupovinom u fizičkoj trgovini?
To su dvije odvojene stvari.
Na webu ti je istaknuta cijena koju ćeš platiti prilikom web narudžbe, a u trgovini na polici može biti 3x veća cijena, nju ćeš platiti na licu mjesta i nikoga nije briga koju si ti cijena VIDIO na netu prije nego si došao u trgovinu.
Jedino što je bitno je to da je cijena ispravno naznačena na mjestu gdje se kupuje.
|
Ajde se malo opustite i sa razumijevanjem procistajte sta covjek pise. Sasvim je u pravu. Gdje tocno pise da je to
samo web cijena?
Ako otvoris neki artikal, pise dostupnost u pojedinoj poslovnici. Samim time smatras kao kupac da je taj proizvod tamo dostupan po toj cijeni.
Ja, doduse na brzinu, nisam nigdje primjetio da pise da je cijena izricito za web shopping, a ako sam propustio, nek mi se pokaze gdje je to navedeno.
Citiraj:
UVJETI KUPNJE
Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.
-Isporučitelj (Prodavatelj) je Links d.o.o.(Bobovačka 2a, 10000 Zagreb, OIB:32614011568, tel:01 3096-944, email rodaja@links.hr)
-Kupac (potrošač) robe je posjetitelj WebShopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom karticom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI) ili prilikom pouzeća i pošalje narudžbu Prodavatelju.
-Izražene cijene su maloprodajne s PDV-om.
-Valuta je hrvatska kuna (kn).
|