To kaj ja ne volim Real, ne znači da treba bježati od istine i činjeničnog stanja stvari kako stoje.

kao što rekoh, ko vam je kriv kaj ste si birali "najjače" i "najbolje" klubove

mogli ste si odabrat nekoga iz sredine liste pa se veselit tim uspjesima i skupa s menom bit protiv "najboljih" i "najvećih" klubova.
Realovci od 2002., Barcelonaši od 2006., Junajtedovci od 2003., Čelzijevci od 2004. bandwagonera koliko hoćeš, u bilo kojem sportu, tako i ovdje. Kao što rekoh, mene to uopće ne ebe, a pogotovo ne kad mi prodike o najboljem klubu 20. stoljeća drži lik koji je otkrio Real 2002. u svojim 30-tima
Tako da, nisam ja na tamnoj strani, ja sam na svojoj strani... onoj sa kičmom te obrazom
Isto ko i Ševčenko u Čelziju. Ili Kaka/Huntelaar/Robben u Realu. Imamo primjera tonu.
Odlika velikog igrača je gdje god da dođe, bit će baja. Benzema je bio baja u Lyonu, baja je i u Realu, kaj god da govorili za njega. Ronaldo brazilski je promjenio sve najjače europske klubove i u svima je bio vrhunski (dok je bio u formi). Ibro isto tako. Ronaldo portugalski isto tako i ako su zbilja toliko blesavi da ga prodaju ove godine, on ako i ode u PSG, za 3 godine će ubit sve rekorde Francuske, PSG-a i one koje je postavio Ibro.
Ovi one-hit wonderi tipa Vardy iz nikad slabije sezone Premiershipa u Realu nebi opstali ni u kup utakmicama na početku sezone protiv Eibara, Osasune ili Valladolida, a kamoli da bi trpali u odlučujućim utakmicama Lige Prvaka ili Primere.
Svaka čast momku, ali to je nešto ala Dado Pršo. Bljesak u poznijim godinama karijere. Odradit će ovogodišnji Euro za Englesku, odvozit će još sezonu-dve u Premiershipu (u Cityju ili Chelseaju) i onda pravac Amerika ili Kina, malo para za penziju skupit i to je to.
Problem je kaj bi Perez zbilja mogao kupiti Vardyja jer je njemu bitno da sa takvim kupovinama kupuje i navijače. Prije kad je Real kupovao igrače, kupovao je one koji su kontinuirano bili odlični nekoliko sezona (opet recimo Kaka). OK, neki nisu uspjeli, ali mnogi jesu. A sad, Real kupuje igrače po skupljenim lajkovima na facebooku. Mislim, tak su i Kovu kupili, ne?