View Single Post
Staro 17.04.2016., 10:52   #2927
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
To kaj ja ne volim Real, ne znači da treba bježati od istine i činjeničnog stanja stvari kako stoje.
kao što rekoh, ko vam je kriv kaj ste si birali "najjače" i "najbolje" klubove mogli ste si odabrat nekoga iz sredine liste pa se veselit tim uspjesima i skupa s menom bit protiv "najboljih" i "najvećih" klubova.

Realovci od 2002., Barcelonaši od 2006., Junajtedovci od 2003., Čelzijevci od 2004. bandwagonera koliko hoćeš, u bilo kojem sportu, tako i ovdje. Kao što rekoh, mene to uopće ne ebe, a pogotovo ne kad mi prodike o najboljem klubu 20. stoljeća drži lik koji je otkrio Real 2002. u svojim 30-tima

Tako da, nisam ja na tamnoj strani, ja sam na svojoj strani... onoj sa kičmom te obrazom

Isto ko i Ševčenko u Čelziju. Ili Kaka/Huntelaar/Robben u Realu. Imamo primjera tonu.

Odlika velikog igrača je gdje god da dođe, bit će baja. Benzema je bio baja u Lyonu, baja je i u Realu, kaj god da govorili za njega. Ronaldo brazilski je promjenio sve najjače europske klubove i u svima je bio vrhunski (dok je bio u formi). Ibro isto tako. Ronaldo portugalski isto tako i ako su zbilja toliko blesavi da ga prodaju ove godine, on ako i ode u PSG, za 3 godine će ubit sve rekorde Francuske, PSG-a i one koje je postavio Ibro.

Ovi one-hit wonderi tipa Vardy iz nikad slabije sezone Premiershipa u Realu nebi opstali ni u kup utakmicama na početku sezone protiv Eibara, Osasune ili Valladolida, a kamoli da bi trpali u odlučujućim utakmicama Lige Prvaka ili Primere.
Svaka čast momku, ali to je nešto ala Dado Pršo. Bljesak u poznijim godinama karijere. Odradit će ovogodišnji Euro za Englesku, odvozit će još sezonu-dve u Premiershipu (u Cityju ili Chelseaju) i onda pravac Amerika ili Kina, malo para za penziju skupit i to je to.

Problem je kaj bi Perez zbilja mogao kupiti Vardyja jer je njemu bitno da sa takvim kupovinama kupuje i navijače. Prije kad je Real kupovao igrače, kupovao je one koji su kontinuirano bili odlični nekoliko sezona (opet recimo Kaka). OK, neki nisu uspjeli, ali mnogi jesu. A sad, Real kupuje igrače po skupljenim lajkovima na facebooku. Mislim, tak su i Kovu kupili, ne?
Ne razumijem vaša razmišljanja.Pa jel vi gledate kako Leicester igra?Vardy,Mahrez i Kante drže ih na vrhu u ne slaboj engleskoj ligi.Pa Liverpool i City su u završnicama euro kupova,a ovdje se stalno serucka kako je liga loša.Zašto bi Vardy bio"one year wonder"?Čovjek je uspio kao nitko drugi,sa 29 godina doći u prvu ligu i ovdje rasturati.Ne samo golovi ,nego i igra mu je na vrhunskoj razini.Leicester igra najjači presing na protivnika od svih momčadi ,a to nije lako. A i pazite na engleze ove godine na euru.
Zašto je Benzema bolji?Da,zabio je 170 golova ,ali igra u Realu.REALU!I to već koliko godina?
I sad da Real kupi Vardyja,što bi tu bilo loše?Svježa krv,igrač na vrhuncu moći,odličan strijelac,brz,jak jedan na jedan,može trčati kao petorica Benzema,što još treba?Baš takvi trebaju Realu,trutova imaju dosta.
Iluzorno je sad raspravljati kakav bi on bio,ali treba riskirati.Mada svi znamo da ako padne liga prvaka,Zidane će dobiti kredit,tako da Benzemu ne makne nitko osim mupa Feancuske.
I još jednom Benzema je dobar ,ali ga nekako vidim više u talijanskoj ligi po načinu igre,barem ja!
Ovo za Ronalda podržavam.Pa tko uopće pomišlja da bi ga prodao?