View Single Post
Staro 17.04.2016., 01:38   #8908
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
@Sa_Stilom

zabrijao si malo previše, 20god slažem konfe i nikada nisam imao problema sa nekim "8im jezgrama" niti da su mi grafičke izgorile jer je ploča bila 970 umjesto bačenih para na 990... Ako si imalo slagao i duže se bavio kompovima, znao bi da više i češće skupe stvari krepavaju nego jeftine

Uz to uopće sada u ovoj raspravi ne vidim tamo neke 4 gratis igre u ADM-u... kakve pobogu to sada ima veze sa svime ovime? Svaka čast Croteamu na poklonima, ali opet nije tema sada za to.

Ja guze dajem gratis uz svoje polovne konfe pa me opet nitko baš ne doživljava...očito se slabo reklamiram

p.s. drži se ti radije WEB-a a ne ovoga ostalog
Neću sada mlatiti qitom čija je veća, 20-25 godina, nije ni bitno, no ja i dalje ne bih nikome složio H81 i GTX950 ili GTX960. Slažemo se da se ne slažemo i to je to. MBO i PSU su dvije najbitnije stvari, a na istima svi štede. 99% kupaca je krivo informirano po internetu i uzaludno bacaju novac. Smatram da pošto se računalo sastoji od više komponenata, da budget treba biti kvalitetno raspoređen, a ne kvantitetno. Nažalost, svi će bubreg prodati samo da prodaju jeftiniju konfu od susjeda, a mušterija je ta koja na kraju ispašta. Volim svoje mušterije i oni mene jer se ne vidimo po 2-3 godine. Složim im uvijek odlično optimizirane konfe, da, plate me 500 kn za instalaciju OSa i setup, ali dobe samo-održivi sustav i doslovno me ne vide i po 3 godine.

Nadalje, 99% ljudi misli da je AMD X8 jeftiniji od i5, a nije. Zabluda je mnogo, zabrijanovića također, ali svatko ima svoje. Btw, ne radim ja web.