Je, kad uleti ciklon onda si najebao.
Vidljivost ti je 8km. Znaci ako netko 2km od tebe se napucava sa drugim borodom, ti ne vidis taj drugi brod ako nije unutar 8km. Znaci, zaboravi snipe il support ako nisi bas unutar 8km.
A vidio si gore slike, sve tmurno, udara kisa. Kraj mene se jedna Moskva napucava al ja ne vidim sa nikoga. Kad sam usao u range i nasao Lexija ja po njemu a iz tog crnila izadje enemy Moskva i sastavi mi broadside u citadelu... bas zajeban gameplay kad nemas pojma jel tko tu, al i oni ne vide tebe dok nisu unutar 8km. Na se to koliko sam vidio se NE nadodaje gun fire detection. Stealth gameplay
I nakon sta sam se poigrao PT klijentom, sad je loading time odlican. Da kucnem u drvo. Sad sam loadan barem 15 sec prije borbe. I to jos puknem Battle i tabam na desktop, tako da loada u backgroundu.
File sistem su sredili.
Novi klijent ima 23gb i 5.5k fileova u 1500 direktorija. Za usporedbu, stari klijent, tj 0.5.4.x ima 23-24gb (ovisno o modovima), 226.000 fileova, da, 226 tisuca fileova u 39.6k direktorija. I svaki objekt u igri ima svoj file + texture + sva govna. Tako da se sve to bilo namnozilo, sad je sve u komadu, barem napredak.