View Single Post
Staro 15.04.2016., 20:43   #187
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Jel mi se cini ili je u zadnje vrijeme kamera glavna znacajka mobitela, barem po internetu? Kad god izadje neki novi model nitko vise ne govori o icem drugom nego o kameri. Hoce li biti i je li bolja od proslog modela? Je li bolja od Samsunga ili ajfona? Kao netko tko bi kupio i mobitel bez kamere, drago mi je tehnologija ide naprijed ali isto tako i pomalo cudno jer ne znam nikoga tko bi imao koristi od tih sitnih razlika u uredjajima u pitanju. U smislu da velika vecina te iste slike gleda na ekranu samog mobitela. Cast iznimkama koji ce odgovoriti na ovaj post
Slažem se s tobom..
Inače, kamera mi je jedna od bitnijih stavki, al ne i presudna..

Recimo S7 je odličan u svim aspektima, kolko sam čitao, kamera je odlična na S7, mada nije ni ona (pixel peeperi odmah nađu manu a i manje iskusnije oko) bez mana, al kao i htc, to se sve da softverski riješit, samo eto, samsungu se može oprostit neke stvar, dok htcu nemre, njega se odmah razapne na galge..

Većina recenzenata je pohvalila 10 kao i ostatak čitatelja, pa i ovdje forumaši pa i dalje širom planete, al eto, softver još nije gotov i naravno, kaj je upalo prvo u oko, kamera, kamera koja još zahtjeva koji update da prodiše punim plućima..
Mada je i sad i više neg dobra unatoč "nedovršenom" softveru, kojem je samo pitanje vremena kad će bit implementiran..

Jasno mi je da većini htc ostavlja gorak okus u ustima, a ulje na vatru je bio, M9..

Zasad, HTCu i mogu trenutno progledat (radi nedovršene kamere) kroz prste, zbog toga što napokon ima dost štošta za pokazat..

Sad se svaka sitnica gleda na HTC i pod povećalom javnosti, radi svoje ne baš uspješne prošlosti..

Čekal sam 10 da izađe i nadam se da će se na kraju isplatit čekanje
Dok ispeglaju kameru na 10tki, mislim da S7 defintivno otpada, a to bumo vidli za kojih tri tjedna..

Uglavnom, HTC je s desetkom ušao na velika vrata, a nadam se da neće izać na mala vrata!

HTC 10 speaker comparison vs Nexus 6P

HTC 10 vs Galaxy S7: How their 5 most important features compare

Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 15.04.2016. u 21:23.
zvonac je offline   Reply With Quote