Jos PT nije live, screenshotam sve sta bude zanimljivo i postam ako me tko ne preduhitri.
@Gnujko
Ma igras Ataga kao cloaky cruisera i samo palis na range, BBovi gore da je milina, znam napravit po 7-10k dmga salvom HEa na BBa, Ap na cruisere ih vrlo brzo iznenadi, volim ih navuc da plovim broadside 2 He salvoa ako oni tuku HE isto, onda je mentalitet napucavanja u fazi, promjenim na AP i napravim 17-20k salvu pa popizde od bjesa kad iz izbrises
Torp kao area denial il ako tko dolazi pa da se ima cime zabavit. Prednost su mu brze turete, ako mislis da su spore probaj Ibukija il Zao, tamo vrtis brod a turete toliko spore da ni rotaciju broda nemogu pratit. Nakon Ibukija i Zaoa, sa uzitkom sam nazad na Atagu.
Mozes stat na 13-15km range i tuc HE il se bas zaletit na njih, imas front arc torpeda da si zivi horror drugima koji trebaju okrenit cijeli brod za torpeda. Jos plus 9.1km detection range je zivi cruiser abuse

Jedina mana broda je reload od 16 sec i ocajan AA. Al kad vidis sta sve mozes napravit sa 16 sec reloadom, da je brzi reload ajme ga njima.