Tema: Košarka
View Single Post
Staro 15.04.2016., 11:15   #452
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Kobe se oprostio pobjedom i partijom za anale u svakom pogledu - što zbog 60 poena, što zbog činjenice da ni u ovakvom trenutku nije mogao pokazati zrno veteranske mudrosti, već je sve podredio svom egu, ni u jednom trenutku ne kužeći koliko je smiješan dok ispaljuje 50 lopti ganjajući što točno, to ne zna nitko (dobiti još dan na naslovnim stranicama?). Mislim, jedan Ronaldo je za njega Majka Terezija, a najluđe od svega je da ovakvog čovjeka, s kojim nitko normalan ne želi dijeliti parket, mase slave kao da je oličenje jedne prekrasne igre, što mi samo govori da im igra nije ni bitna, već samo kult ličnosti. Možda je i mogao biti simbol košarke, odnosno barem jednog njenog aspekta, dok je bio Crna Mamba, ali, ovih zadnjih godina od kada se pretvorio u Crnu Rupu, simbol je svega najgoreg što McNBA zna postati. I znate što je najluđe od svega? Ako Lakersi ne dobiju top 3 pick u lutriji, još će žaliti za njim jer je bio toliko velik da je njegova sjena bila u stanju maskirati njihovu apsolutnu izgubljenost na svim razinama od kada su ostali bez tate Bussa.
Izvor - http://ispodobruca.com/
Gilbert5 je offline   Reply With Quote