View Single Post
Staro 14.04.2016., 21:44   #2866
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Prošle sezone je Realu bio ozlijeđen Modrić, pa su izgubili u gostima 2-1, a Real ih je doma i dobio 3-1. ATM je odigrao 2-2 doma, a u gostima je izgubio 3-1 (iako se ne sjećam te tekme). Znam samo da je ATM prošle sezone bio dosta slabiji nego ove sezone (i one 2013/14).

Ove sezone su oba poraza ATM-a u prvenstvu (oba 2:1) bila praćena raznim skandalima i VRLO malim razlikama u kvaliteti, dok je Realov poraz doma bio isključivo posljedica teške nebalansiranosti Benitezove momčadi (Casemiro nije igrao iz nepoznatih razloga), te su Baleu, Benzemi i Jamesu to bile prve minute nakon ozljeda (forsirani su za tu tekmu). Taktički je također ta utakmica bila nešto najlošije od Reala u zadnjih 2-3 godine, tako da je u stvari ta tekma puno više govorila o velikim problemima u klubu, nego što je najavljivala nekakvu znatnu Barcinu nadmoć nad madridskim klubovima ove sezone.
Mislim da je najveći problem što je kompletni MSN (još najmanje Suarez) izvan forme u isto vrijeme. Reala su dobili 4:0 praktički bez Messija ali su Suarez i Neymar bili full in. Zadnja dominantna pobjeda Reala nad Barcom je bila u jesen 2014. ali i cijelu tu sezonu kao i veći dio ove Real nije imao igru za top 4 kluba u prvenstvu i tu je prosuo valjda 75% bodova, a najviše protiv Atletica.
listerstorm je offline