View Single Post
Staro 14.04.2016., 20:42   #2857
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Vidim da je već počelo pljuvanje po Luču iako po meni nepotrebno, jer ne može trener trčati umjesto igrača. S druge strane imao sam čitavu sezonu nekakav dojam da Enrique u stvari nije glavni ideolog trenutne Barcine igre, već netko drugi tj. netko po strani, jer sam u puno utakmica primjetio da su Luisove izmjene i savjeti za vrijeme igre donijeli manje utjecaja od npr. nekakvih okolnosti na terenu (faulovi, ozljede, sudački kriterij, pogreške pojedinih igrača i sl).

Da li im je taktiku krojio netko iz Cruyffova kampa nisam siguran, ali mi se sve više čini da je Enrique ovdje bio više kao osoba za odnose s javnošću, nego nekakav glavni mastermind.

Ovo je uglavnom bilo maskirano čestim strahom slabijih protivničkih momčadi, pogreškama u obrani protivnika ili nekim sumnjivim sudačkim odlukama, a tek kada je naletila momčad poput ATM-a (uz suca koji pušta malo čvršću igru), tek tada su se počele otkrivati mane u momčadi. Doduše, prvo je Zidane u svojoj utakmici na Nou Campu otkrio neke kondicijsko-taktičke nedostatke Barcelone.

Što se Messija tiče, lako moguće da je bio taktički loše pozicioniran od strane trenera te je samim time minimiziran njegov utjecaj na njihovu igru. Ovo se također često znalo događati i s Ronaldom kada su ga u više navrata tijekom sezone pokušali ograničiti određenom pozicijom ili ga postaviti kao špicu, što je na kraju davalo vrlo slabe rezultate u pojedinim utakmicama.

Što se parova tiče, City bi možda bio idealan protivnik Realu, dok je pak Beusan natuknuo da bi volio vidjeti bavarce uparene sa madriđanima. Čovjek je pogodio PSG-City par prije izvlačenja, pa možda pogodi i ovaj put

Atletico bi ipak ostavio za kasnije, čisto iz razloga što sam ih već gledao dvaput protiv Reala ove sezone.
dh41400 je offline