View Single Post
Staro 14.04.2016., 17:58   #420
bubimir13
Registered User
Moj komp

bubimir13's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Sony onemogucio Adoptable Storage ? Mislim, moze se stvar donekle i rijesiti preko adb-a koliko vidim, ali zasto, zasto su to uopce onemogucavali? Bubi, u pravu si bio. Kroz mjesec-dva moci cu nabrojati jos jedno 100 mana
Kaj sam ti rekao
Al nevertheless, te mane nisu toliko izražene koliko iritiraju u ukupnom dojmu, jer ruku na srce, 32Gb ne mogu popunit niti sa igricama svojim, nisam mogao popunit ni Z3c sa 16, a još imam i 32gb sd unutra. Za slike, video i mjuzu. Tako da me taj izostanak ne frče. Al recimo neke druge stvari znaju propisno naživcirat, npr. plava tinta u mraku na kameri. Nek jedu govna s tim više

Citiraj:
Autor schetz Pregled postova
Nisam pratio tko je od proizvođača uopće omogućio adoptable storage ? Mislim da nije ni Samsung koliko sam čitao. Inače, na Conceptu su naravno omogućili. Tamo i previše slušaju za neke stvari, sad ide update koji u sebi ima fmradio jer eto ljudi upilali di je. Koji će mi to ... Cca su sada na svakih 10 dana, update. Radi ko beba.
Mislim da niti jedan veći OEM nije to uglavio (navodno zbog nekih problemčića sa particijama ili takve neke fore što čitam na forumima da ljudima nestaju fajlovi ili se pojavljuju pizdarije u storage settingu). Sigurno nisu LG, Samsung i Sony, to je ono što znam jer ta 3 uređaja imam u kući, a HTC nemam pa ne znam al nekak mislim da nisu ni oni, mada se lako prevarim. Ne da mi se provjeravat sad.

ALI, STAMINA is back
http://www.xperiablog.net/2016/04/14...low-confirmed/