View Single Post
Staro 14.04.2016., 16:25   #2366
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Kako god, mene kod ove arkadice najviše smeta što skill igrača u većini slučajeva ne igra neku veliku ulogu u smislu pobjede ili outcoma..RNG ima veliku ulogu..u svim drugim igrama koje igram skill znači puno....kak i treba...pa ti lijepo nauči igrati. Ovako i nema nekog motiva, sve se svodi na farmanje DMGa, lucky citadele i frustraciju jel lik do tebe igra kao totalni idiot ili ga boli briga..ili pak otišao srat pred meč a stisnuo je play itd...
Kod WOTa mi je išla na k artiljerija, golden ammo, i još puno toga....WT ground forces s tenkovima koje arkadni avioni roknu jednim kamikaza napadom a bez nekog penaltya (a ti si se trudio cijelu partiju taktički odigrat s tenkom) i onda WOWs sa svojim nebuloznim heavz nerf buff sranjima, masivnim RNGom i premium mužnjom na svemu i svačemu....I onda još kad mi počnu prodavat one history članke..kao povijest im je bitna..samo čega?
Jebote, odigram partiju s 6 killova ili samo jednim, u oba slučaja imam osjećaj da je outcome isti bez obzira na mene...jer se skupila hrpa random idiota u mojoj ekipi ili je RNG poludio...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 14.04.2016. u 16:31.
Tvrdi je offline   Reply With Quote