View Single Post
Staro 14.04.2016., 14:17   #2362
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Igrao sam CVove, ne svidja mi se sistem, radije se napucavam sa brodovima na manjem rangeu.

Glede izbjegavanja torpeda, kazes da kad te CV uhvati nespremnog, game over? Zar nije isto za druge brodove? Sta je manji brod, to je okretljiviji naravno. BBovi su socna meta za svakoga, al i pored toga sta se torpeda vide sa 2km a avioni sa 8km+, uvijek je netko nespreman jer ne gleda mapu il igra tunnel vision pa ne pazi.

Znaci po tebi CV nije u prednosti sta osim dealanja dmga, ne treba se anglat, izmicat salvama shelova i torpeda kao DDovi i cruiseri?
Ako nije u prednosti, onda mi pokazi par replaya gdje se sa carrierom ispod 15km od neprijatelja, necloakan, pod vatrom i pokusavas ih pobit. RTS managment squadrona na stranu. Naravno da ces dize zivit ako nisi na prvoj liniji vatre.

Glede manual dropa, to je umjetnost i skill. A citadele nisu? Gadjat nekoga na 10-15km, 20km za BBove, pogodit srediste broda i to waterline? Il predvidit skretanje pa gadjat iznad il ispod putanje broda, da, to nije nikakav skill, slazem se. Sve je RNG.

Glede buffanja xpa za avione, skini ti 30 aviona i ne napravi nista dmga na drugim brodovima pa mi pokazi xp. Imao sam po 25+ skinutih sa Ibukijem, al je xp zbrojen sa dmgom overall.

Evo ti pitanje, znas koje se tenkove najvise mrzi u WoTu? Artiljeriju. Znas li zasto?
Zato sta stoje na rubu mape il u nekom grmu il iza nekog objekta i gadjaju sve na mapi sta vide, masivan dmg a nerijetko i oneshotanje drugih tenkova. Ako se tko ne probije do njih i spota ih, obicno nadzive cijele svoje timove.

Gameplay vrlo slican carrierima, osim RTS djela naravno. Cinjenica je da duze zivi brod na kojeg se ne puca jer ga ne vide nego brod na koji se puca jer ga vide.

BladeRy je offline   Reply With Quote