Koliko sam ja informiran, limitiranje DDa isto nije isključena opcija. Ali navodno to čuvaju za kraj ako ovo ne pomogne.
Što se tiče CV def. AA to je super stvar i must have. Jer ako ne igram sa Smokijem koji vozi Baltija ne mogu se sam obraniti od snajpa efikasno kao što mogu sa Shokakuom. Moram igrat AS loadout onda i manje pomažem floti. Računati na nekoga sa CA koji će ti možda pružati AA support je lutrija blago rečeno, a sve ispod T8 CA i to samo ako je T8 CA full AA spec, imaš koristi odnosno može zaustaviti snipe na T9. 2 min trajanje je tu upravo iz razloga da ti da vremena da stigneš obnovit lovce koje si možda izgubio malo prije ili ih vratit do CVa. Ja znam da ću koristiti premium za 4 min cool down i dva chargea. A tako i većina ekipe koja zna što radi. 2 min trajanja je pre dugo za bait. A 4 min dovoljno do drugog snajpa.
Uz navedeno imam manual AA na Taihu koji može skinuti skoro cijelu američku DB eskadrilu sam po sebi prije nego izbace 1000lb bombe. Pogledaj neke od Aerroonovih CV YT videa - kao jedan od najboljih CV igrača smatra snipe "dick move" jer se od T9 na dalje sve svodi na to - ako igraš solo zna bit jako demoralizirajuće da se tako izrazim. Ovako će CV moć posvetit svoju pažnju floti i više se nadmudrivati s drugim CVom nego bit u strahu od snajpa cijelo vrijeme.
Sent using Tapatalk.
EDIT: Postoji šansa krivog prijevoda i možda sam ja krivo shvatio što je pisac htio reći - izgleda da 20km torpeda ostaju ali smanjuje im se brzina i povećava radius otkrivanja. Zao/Ibuki torpeda su možda zapravo 3. opcija...