View Single Post
Staro 14.04.2016., 12:21   #2358
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ma vidio sam poslije da je za CV, pa editirao, jeb ga, gledam jedan monitor a pisem na drugom i ne pazim. Al opet, 2 minute se avioni trebaju vrtit okolo ili samo baitas da baci buff i nakon 2 minute ga snipeas dok je cooldown u tjeku.

Za neki sistem snipe mehanike preventione neznam, flota bi trebala branit CVa, kao sta je i inace radila, al sad je gameplay da 99% ekipe ode farmat dmg a carrier neka se snalazi. Tu je mehanika igre problematicna.

Za DDe, opet, dodje na minimalni domet, posre spread od 15 komada i radi sta hoces, ako je netko sa radarom tu onda je rizik, ako nije, puno manji rizik. I evo dan danas vidjam ekipu u igri sta se cudi kako je jedna fighter grupa zbrisala sve njegove avione u jednom "prolazu", lik igra T9 CV i nezna za strife... fuck my life.
Drugi se kunu na cheat da kako netko vidi njegov DD u dimu....sta je to radar? Sad radi tih debila koji placu na forumu dobijamo ova polu-rjesenja.

Treba ljudima mozga ne da ih vode za ruku, koliko sam rundi vidio gdje CV ne scouta nista avionima i ako slucajno naidje na DDa, koji ima izgasen AA, on produzi dalje dok ekipa pokusava ubit dda tih par sec. Pa jebote, jel treba ljudima to nacrtat?
Stoj tu i nabi waypointe grupi aviona dok ti pola tima gadja tog DDa, a ne, fuck you all, idem na rearm.

Kad gledas sve skupa, oni krpaju "rupe" i sa time naprave nove rupe. Kad su nerfali CVeve, DDi su vladali high tier borbama, 4-5 shimi sa svake strane nije bilo neuobicajno, svi su to rekli na forumu, ovi ignorirali, kao i sve smisleno sta ljudi kazu.

BladeRy je offline   Reply With Quote