Tema: x800 GTO
View Single Post
Staro 19.10.2005., 15:49   #44
konj
Premium

Datum registracije: Oct 2005
Ako procitate post malo bolje vidjeti ce te da nisam uspio otvoriti sve pipe ( dakle jos uvijek imam samo 12 ) dakle nije prava XL nego samo radi na njenim taktovima. Dakle to mozete gledati kao stalni oc. A to sam ucinio fleshanjem novog biosa ( od ATI X800 XL modela ) jer se koristi identican chip ( R430 ). Ali izgleda da su pipe zakljucane i na chipu i na PCBu ( osim BIOSa dakako ) tako da je izgleda malo vjerojatno de ce netko uopce naci nacin da otvori zakljucana 4 pipa. Uglavnom sad u biti imam X800 GTO ( ako gledamo karakteristike ) koji nemogu klokati vise sto se jezgre tice ( R430 se jaaako slabo kloka). Bolje bi prosao da sam uzeo i taj "obicni" GTO u HGa ali to nisam htio cisto iz principa pa sam eto cak platio malo vise i malo losije prosao.

A sto se tice GTO2 cak ne treba nista bolji kuler od serijskog jer ljudi je klokaju brze cak nego najjaci X850. Tko zna sto se moze sa nekim malo ozbiljnijim kulerom.

A ako je nekome napeto cini mi se da sam negdje vidio ( nema u splitu dakako) X800 pro ispod 1900kn. Ona se takoder da dosta modati ako se naleti na uredan chip. A izgledi su trenutno jako dobri jer malo chipova ima gresku pri proizvodnji.