View Single Post
Staro 13.04.2016., 23:02   #25
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Mireo ...

Imao sam Cardinale, viaGPS, don't panic, ... dakle družimo se još od windowsa mobile 5.0 mislim ... I da je naš proizvod, i je naš mentalni sklop i vidi vraga platio sam ponovo karte ali ovaj put samo za Hrvatsku za novu aplikaciju Genium Map (inaće u pravilu imam uvijek barem RH, Slo i DACH karte).

Ali ...
Nisam ostao dužan, napisao sam lijepo mail da ipak postoji nešto što se zove customer care. Adobe mi daje po 70% sconto jer ga imam od prvog a koje imaju u adobe, Corel mi daje po 70%, Bitdefender dobijem svaki put po 75%, O&O mi daje po 80 - 90% popusta, ... a neki tamo mireo me niti ne obavijesti da stara aplikacija se više ne razvija i da se mogu slikati sa update mapama za don't panic. Lijepo napisao da sam karte za RH PONOVO platio po tko zna koji put, ne zato što su najbolja navigacija, ne zato što rade, već iz čistog lokal patriotizma. Mislim to je troška nekih 200-tinajk kuna za karte koje koristim (jednom malo bolje ne zalutaš i isplatio si to u gorivu) Uz poruku da je postojećeg kupca jeftinije zadržati nego naći novog. Par dana iza toga upalim navigaciju i pojavi se poruka da mogu dobiti CIJELU europu za nekih par dolara što sam i kupio.
Zašto mireo ... zato jer radi.

Imam here, ok, imam mapse ok ... ali mireo radi. Da se vozim, vozim se ... samo u RH imam 128 ureda, imenuj selo bio sam tamo. DACH mi lagano postaje okučnica ...
Izgleda da se i balkanci mijenjaju ... lako balkanca sa balkana (u ovom slučaju u london) ali teško balkan iz balkanca ali izgleda da ide ...
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Sve je to ok, ali meni opet nije jasno zasto bi netko u danasnje vrijeme platio taj Mireo kada postoje daleko bolja free rjesenja na svim mobilnim platformama? Mislim da taj Mireo ni u jednom aspektu nije ni priblizno bolji od Here ili Google maps.
I GIMP je super pa platim Adobe Photoshop, i XnView je vrhunski preglednik pa ipak platim ACDSee Pro, CCleaner i Defraggler i AOMEI su super free riješenja, pa opet to sve kupim od O&O ... isti razlog
BTW ako nekome treba code za
O&O Defrag 19
O&O DiskImage 10
O&O SafeErase 10
O&O AutoBackup 5
za 136,25 kn za 1 PC ili za 276,60 kn sve to zajedno za 3 PCa... mislim da vrijedi još sutra ili sutra i prekosutra.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 13.04.2016. u 23:37.
Black Dragon je offline   Reply With Quote