13.04.2016., 15:50
|
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Autor Szegedi
Dakle prije par mjeseci prešao sa 100/20 na 200/100. Prvih par dana je sve radilo ok a onda je počelo... pucanje veze, resetiranje wirelessa na tvornički password, padanje brzine na 0.?? (ispod razine koju speedtest može mjeriti). Na reklamaciju došao serviser i promjenio speedport, kaže nemaju drugi a to je kvaliteta jer je eto, boga ti, stavlja i DT. Opet par dana radilo ok a dalje sam bio prisiljen resetirati speedport na dnevnoj bazi. Opet prijavio, došao serviser, promijenio ONT. Stvar se i dalje ponaša isto. Sada je brzina u pravilu oko 90/125 osim povremeno kada izvučem speedport iz struje pokaže 225/125 i to traje neko vrijeme a onda se vrati na 90/125 ili u gorem slučaju na 0. Konfiguracija: komp 1 spojen žicom, komp 2 preko wirelessa (na koji se još spajaju 3 smartphona, ipod, tablet i smart tv). Zaboravih spomenuti da kada brzina padne na 0 na kompu 1, wireless još uvijek radi na manje više normalnim brzinama. Kako je izvjesno da T-com neće tako skoro nabaviti druge routere a da zapravo ne znaju kako riješiti problem možda netko na forumu zna neko rješenje?
|
Potpuno identični problem je bio i kod mene kada sam prošle godine u 8. mjesecu prešao sa 100/20 na 200/100. Cijeli naredni mjesec sam vodio bitku s njima, od mjenjanja speedporta, profila, ali ništa nie pomoglo. Onda su me optužili daradim preveliki promet, iako to nije bilo istina (resetirao router navečer, ujutro odmah problem). Zadnja riječ tehničara je da jednostavno neznaju u čemu je problem.
Nakon svega toga, kupio sam vlastiti router i od tada naravno nemam nikakvih problema.
|
|
|