Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.04.2016., 08:37   #20787
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Veceras sam saznao da se radi o jednom decku iz obitelji s kojom mi je teta jako dobra.
Ona je sokirana jer pozna decka, kaze da je ko andjel inace, ima dijete od godinu dana, nikakvi tajkuni ni nista tako, nasao se s prijateljima i popio, inace niti ne pije navodno, i valjda ga nesto okrenulo u glavi od alkohola i sranje se dogodi.
Nazalost po uzasne posljedice.

edit:

lol, citam clanak o nesreci
jebem te zivote, citam da mu je 4 puta oduzimana vozacka i da ima 21 prekrsaj

toliko o finom predivnom decku dobar glumac
Sve je to lako mougće. Takvima nije problem biti anđeo pred tetom koju vidi možda sat vremena svaki mjesec i slično. Nije im problem ni doma biti anđeo jer obično imaju koristi od toga. A kad si sa frendovima koji su ti slični onda se pokazuješ u pravom svjetlu. Zato se uvijek dešava onaj sindrom "a bio je miran i drag čovjek, bubica". Skoro svi djeluju pristojno na te dvije minute kad vide susjeda, tetu, daljnjeg rođaka.

Sve je stvar odgoja, sve... Rijetkima je usađeno biti divljak, a to su psihijatrijski slučajevi.

Ljudi koji sjedaju sa bilokoliko promila za volan su toga svijesni. Kad se na sve ide sa stavom da mu ne može nitko ništa, da je velika faca i "dal znate tko sam ja?" (a zapravo je nitko i ništa) - onda nastaju sranja.
IcyTexx je offline   Reply With Quote