Citiraj:

Autor  Smoki_Gs

Mene danas nije islo s Thorom i Mitrom,2 partije,win i loose,bio sam ispod svog prosjeka definitivno,ali zato je Mitra pokupio Krakena    Rekao sam da sam sinoc ispucao svoje bonuse..........  

| 

Nije pomoglo niti to što sam ja bio na telefonu dok smo sva trojica bili usred capa protiv 3 DDa, 2 CA i Colorada iza njih.
Previše smo se oslonili na radar. Odnosno barem sam ja postao presiguran kad vozim CA i igram puno agresivnije radi toga. S druge strane, iako smo obojica pali u drugoj partiji - nisu uzeli cap, i mitra je rješio one DD-e na malo HPa koje smo ostavili iza sebe. Nema pusha dok ih pokriva BB koji samo čeka da bok okrenemo.
Stavit ću replay od partije sa Flayerom (Thronia) gdje sam pobrao preko 3 soma base XP-a. Shima, Kagero i Fubuki vs Tirpitz i Baltimore. 
EDIT: Replay je gore:
http://wowreplays.com/Replay/3837-T_...Baltimore-Trap
- Moram pojest svoje riječi, CV je pomogao spotanjem jer je držao lovca iznad A tako da ih je to smelo. U svakom slučaju, tu sam dobro odigrao i nisam išao naprijed dok nisu pali njihovi BB-i oko i u capu. Tek onda smo Flayer i ja sjurili se u cap. Pao je Shima (djelom radi radara), Fubuki i Montana.