Citiraj:
Autor DuHc
M1 je odlično kućište, ali cijena od 185$ je stvarno previsoka, koliko god je opravdana s obzirom na porijeklo i izradu...
Naletio sam na jeftini klon NCASE-a Cougar QBX , možda bi ti zadovoljio kriterije  Nije ni blizu M1 ali za cijenu od 408 i 450 kuna je više nego solidno.
Nano S je malo veliko za mini-ITX kućište, ima dosta neiskorištenog prostora, a upitno je i grijanje kraćih grafičkih s obzirom na položaj napajanja, ali cable management i ostale stvari su toliko dobre pa se dvoumim između njega i ovog Cougara za neku malu moćnu konfiguraciju (u igri su bili Cooltek W1, koje nije više dobavljivo i par Lian-Li modela).
|
Da, W1 mi je super dizajnom, no 900 kn je previse. Za Ncase bi cak i dao lovu, jer mi je stvarno perfektno, al preorder, pa čekanje, pa dostava, pa carina, pa bla bla... A cougar nije loš, šta je je... Al 450 + dostava, tu si negdje blizu 500-550 kn, a dodam onda jos 50 za Nano S. Poglavito radi prostora i opcija hlađenja.
Što se tiče prostora za grafu u Nano S u odnosu na napajanje, neka blower grafa bi bila ok. Ili full cover H2O, što mi je plan u bližoj budućnosti.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk