View Single Post
Staro 12.04.2016., 13:42   #763
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Zasto mislis da im nisam naveo u mailu da zahtjevam novi uredaj ili povrat novaca destroyer ? Vidis jednu recenicu mog maila, naravno da im necu direktno jeb... majku nek si sami izvlace iz konteksta sta sam im htio reci.. Napises mi sveti iphone tocno si mogu zamislit na sta si mislio ( da sam idiot jer stavljam ios ispred androida ) Da predao sam ga unutar 14 dana.. A i trenutno nemam i bas mi se i ne daje 4-5k + za mob..

Sad zena mi je iz agrama rekla da je povrat moguc unutar 8 dana od kupovine u instaru su mi rekli unutar 15 dana.. I jos cu morat ic naknadno ovjerit jamstvo jer mi to u ducanu nisu napravili dok sam ja gledao njihovu ponudu okolo.. I naravno da svakog pogodi los primjerak, ali im zato iz principa necu pustit da bude po njihovom..

Ja se ne pokusavam istresat na nikome, al mislim da imam pravo iznjet svoje misljenje kao sto se vi naravno imate pravo ne sloziti sa istim.. I imam pravo bit ljut dofuram frajeru mob u agram on meni to se inace tako ne radi prvo ide u instar oni provjere pa ga salju nama, ja mu kazem u ducanu su mi rekli da vam ga direktno odnese... Pa ti sad reci njihovo medusobno poslovanje i komunikacija..

Oprosti destroyer ak sam te necim naljutio al uvrijedio.. Al trenutno su losiji dani duze vrijeme iza i ispred mene i poludio sam na ovo iskreno ne tu na vas nego njih..
Da smatram da mi vi tu ne mozete pomoc misljenjima i savjetima nebi vam se prvotno ni obratio i brko krknuo sam si ne pivu al jedan jegercic uz kavu bas me "rashladio"
devaa je offline   Reply With Quote