Ja na 13k expa od Zao-a, a koje runde jucer....ajme majko, imao sam 20% win rate, svaka runda po 60k+ dmga i poraza za porazom. Na kraju je zaredala serija da izvucem dan sa 50% WRa.
Najbolja runda, tj, najupecatljivija. Mapa trap, Lokacija A cap spot. Nasa 2 DDa Shima i kagero capali B i C. Putem potopili njihova 2 dda. Al gdje je ostatak flote? Nije moguce da su svi isli na A..... o moguce je. Cijeli enemy tim je isao na A. Tu su naletili na nasa 2 Yamata i nas par kao support, ostatak flote se dovlaci sa B spota da ih pinceramo na A capu.... koji je BTW, jos uvijek nas pored 10 njih dole.
To je bilo ne pokolj, ne farma dmga. To je bilo zalosno. Nasa 2 DDa ih pushala prema A ako su htijeli pobjec, ovi sa A nemogu izac na 2 Yamata pa su lockani dole iza otoka.
Da spomenem nasu Shimu, "like hearding sheep", i slazem se. Takvu kolicinu panike nisam jos vidio, sudaraju se, jasu jedan and drugoga, Yama gura cruisera par kilometara... ma opca katastrofa.
Vidio sam vise organizacije i koordinacije u majmunski borbama u zoloskom gdje se gadjaju vlastitim govnima. Nit gadjaju mete sa malo hpa, nit anglaju brodove... opca panika, al bilo je zabavno gledat. Nazalost dobili smo na bodove jer smo imali 3 capa al se moglo farmat dmga i smijat do sutra.