11.04.2016., 16:26
|
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor sinisa1989
Ja ne mogu vjerovati da je moguće da neki Samsung mobitel izdrži s više od 4h SOT-a. Ali ozbiljno, imao sam S4, S5 i trenutno je kod mene Note 4. No fucking way. Sve koristim na isti način. Bez igranja, browsanje minimalno. Najviše ga koristim za Gmail i pozive. Stalno ga draina OS ili GP servis.
Najbolji mob po pitanju baterije mi se pokazao Z1, ali prije update-a (mislim da je prvi major update bio na 4.3).
Suprotno tome, Galaxy Tab 4 10.1 je imao zvijer od baterije. Mislim da sam najviše imao 10h SOT-a s njime. Prosjek je bio nekih 7h.
|
Bez ikakvih problema je na kitkatu s5 imao 4.5h avg sot. Sad na ovom cirkusu od 5.0, a prošao sam sve iteracije 5.0 romova, ofišl naravno, 3.5h je avg. I dalje dovoljno da izdrži od 6-23 bez ikakvih problema, no da bi moglo biti bolje, tj trebalo bi u najmanju ruku biti na lolipopu jednako kao na kitkatu, dakle 4.5h sot, al eto, tak je kak je.
Citiraj:
Autor TikaTaka
ne znam,meni na s5 prosjecno bude 4 i pol do 5 sati ispod toga nikad...non stop ukljucen i wifi i 3g ,sinkronizacija...youtube,poweramp,soundcloud ili mixcloud,whatsapp,kik,dolphin browser,naravno tapatalk je na vrhu koristenja...gps mi jedino radi ako navigacija treba..
osvjetljenje je mislim na neki 30%,mjenjam po potrebi..
one modove stednje ne koristim iako mi super onaj maksimalni mod di imas samo pozive,poruke mislim cak i internet,pa ako treba dodatno sacuvat bateriju dobro dode..
|
Tako nekako i ja koristim mob ko svaštaru, za sve živo, uz jedinu razliku što ja ne mogu koristit mob sa tak niskom svjetlinom, kod mene je u rasponu 60-70% u kući, po vani 100%. Samo eto, još od prvog lolipop ofišl rom-a, sot je 3.5h prosječno i tako je stalno, bez obzira na sve silne updejte koje su dali za lolipop.
|