View Single Post
Staro 11.04.2016., 09:07   #752
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Mario prikljucit cu se tvojoj nadi.. Naime pikirao sam G3 prije cca 10 dana u Instaru, vec sam spamao i ovdje i na forum hr kakve sve pizdarije su bile s mobom.. Okej poslali me iz instara u agram,
Meni takoder na statusu naloga pise SOL, ako nekaj stvarno s mobom ne valja trazit cu novi, nece mi niko otvarat mob star 10 dana i mijenjat dijelove nista to..

Ugl, pisalo mi je servis u tijeku datum popravka 08.04. Takoder isti izlaska.. Da bi ja prekjucer nazvao i zena u call centru mi kaze kolege imaju problema oko jamstva, da im nisam dostavio, ja joj kazem gospodo kolegi sam ostavio cijeli prodajni komplet s racunom i svime da bi ispalo dok sam ja po instaru zujao dok je prodavac obavljao svoje nije mi ovjerio jamstvo i sad veselje morat cu po mob i nazad u ducan pa izgleda opet u agram..

Jos jedan kiks je bio provjeravam svoje podatke na papiru kasnije i skuzim da mi je frajer unio krive podatke za jamstvo i to godinu dana unazad on je mene valjda skuzio da je mob star nepunih god dana iako sam ja rekao nepunih tjedan dana, medutim mailo sam im i ispravili su to na status agramu pod nalozima.. Tak da eto sad me zanima kak ce ta epizoda zavrsit, i da vam budem iskren prvom prilikom se vracam nazad na iOS..

Ovi androidi sami problemi, 3 god sa iphone 5-icom otisla mi samo tipka za zakljucavanje i sad slucajno na agramu vidim da ukoliko zadovoljava uvjete apple mi mijenja dzabe ukucam serijski odgovara.. Sto znaci cak ni mojom krivicom nije otisla.. Jos imam i pravo na zamjenu adaptera za ipad, iako mislim da apple to namjerno zajebe pa ako prode da si moras kupit novi uredaj, al ajde bar i zamjene..
kupim ovaj G3 i vec je na servisu.. Bas sam lud ovih dana..

Zadnje izmijenjeno od: devaa. 11.04.2016. u 09:17.
devaa je offline   Reply With Quote