Obećao sam napisati recenziju Kaona, pa evo. Uspoređivat ću ga sa Albisom 9300. Uređaj je manji od Albisa, ali se zato i puno više grije. Čak i kad je ugašen. Pogotovo donja strana, iako ima četri gumena čepa koji ga podiži od pologe. Daljinski je strašno osjetljiv. Ono, ideš pritisnit broj 1 izađe 1111. S druge strane to znači da je ukupni OS jako brz. Stvar navike i nije neki problem. Inaće sučelje (OSD) je isto kao i kod Albisa, tako da su meni ostali svi favoriti od starog Albisa. Zgodna stvar je da podržava aktivni HDMI-CEC, što znači da možete samo sa njegovim daljinskim paliti i gasiti tv. Ovako izbjegavate korištenje dva daljinska. Svaki TV ima svoj način aktivacije toga. Kod LG se zove SIMPLINK i radi sve. Nema strujni prekidač na sebi , kao ni prednji display (sat i prokaz programa koji se gleda). Kvaliteta signala je na Albisu meni uvijek bila oko 80%,a ovdje je sve na 100%. HD kanale sam dosta testirao i ćini se da osim SK HD ostali radi ok. Problem sa SK je ton. U jednom trenutku se slika malo pikselizira i nakon toga ton nestane. Brzo se vrati,ali sa prekidima i pucanjem. Nakon nekog vremena se stabilizira. Pojavljuje se isto često kao i zastajkivanje na Albisu.
Sve skupa mislim da je Albis 9300 bolji uređaj.
<!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Obična tablica"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]-->