View Single Post
Staro 10.04.2016., 15:11   #360
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Prije par dana dosao mi Z5c
Ma ni vrag,sa vjetrenjačama mi se neda boriti stoga sam odustao. Bio sam u ime udruge navijača Dinama u udruzi djece sa autizmom te downovim sindromom i mogu ustvrditi da sam vidio bistrijih primjeraka nego članova na ovom forumu. Neki ovdje su bistri ko napoj nažalost...najači je njihov razredni drug koji je pametniji od HeadFi-ja pa tvrdi da z5C sa običnim qualcomovim DACom i bez pretpojačala i pojačala ima bolji clarity na slušalicvama I TO WIRELESS SLUŠALICAMA(tu sam stvarno vidio po pogledu zvučnog ukusa/znanja razgovaram sa ljudima IQa sobne temperature...i odustao) i to pastan od čoeka sa android centrala sa 140 postova,koji ne zna koji je DAC unutra...koji je zvuk testirao sa kojim fajlovima,mp3 224kbps? . Doduše bez takvih primjeraka forum nebi bio zabavan i mi se nebi imali kome smijat...

Citiraj:
However, apt-X uses a max. bitrate of 352 kbps(moja opaska: -bottleneck); and the compression algorithm is not even close to perfect, either.
A HiREs fileovi tek moraju doć na wifi...da nisam naviknut na sve što sam dosad vidio,mislio bi da me čoek zajebava....no izgleda da je ozbiljan bio za ustvrditi gradivo

No zašto su svi audiofili kupovali Z3 seriju? Zato jer je među prvima nudila nešto što ću priložiti u dodatku,Hi-Res fajlove potpomognute sa dva dedicated procesora....koji...kao što smo vidli...NE IDU preko aptX stoga dragi Roberto,dođi nas još malo uveseljavat sa svojim "znanjem" jer otkad nema Hawkera fali nam cirkusa malo na forumu(ja se od sramote nebi pojavljivao više tu,al to sam ja).... sad bi još pito kolko ono 64bitnih appova postoji al osjećam da bu se Brko ubrzo javil

BAck2Mileni...dakle sve šta sam rekao i tvrdio je više manje istina,baterija duplo slabija,zvuk slabiji,kamera više manje isti K ko na Z3C,najveći flop od mobilnog procesora ikada. Doduše,drago mi je da možeš preko togta preć i da ti paše....ja sam samo tvrdio da mi svi pros nemogu u ringu dobiti cons.

Zdravi i veseli mi bili...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2016-04-10-15-46-37.png‎
Views:	343
Size:	234.5 kB
ID:	16398  

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 10.04.2016. u 15:57.
trouble je offline   Reply With Quote