View Single Post
Staro 10.04.2016., 13:16   #353
bubimir13
Registered User
Moj komp

bubimir13's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Kako si napisao ja sam fakat mislio da ćeš posrat, kad ono ja iz glave u 5 minuta mogu barem 5x više mana i nezadovoljnih sitnica izvuć iz 6 mjeseci korištenja

Mislim da si to objektivno sažeo, iako između mog i tvog korištenja ima nekog odstupanja, npr. moj se dosta manje grije nakon MM nadogradnje, i definitivno mogu bez reloada koristit 5 tabova + FB+IG aplikacije i opet se vratit. Mislim da to isto dosta ovisi i o Chromeu i o stranicama. Recimo instalirao sam bio HTC browser i on mi je bolji nego Chrome jer je lakši

S druge strane mi je 4.5h SoTa vrh vrhova na 15% baterije pa je tu tvoj bit će malo bolji. A i žuti je, chicks digg that

Ja osobno vjerujem da će neke stvari popravit, pogotovo zbog kako je već navedeno tog Concept programa a i Beta pridonosi di izravno preko G+ grupa se kaže ne valja to i to pa onda kad se ispravi jasno se kaže šta se ispravlja ili šta se ne može. To je dobar smjer. Ali da ne mogu popravit plavu mrlje na crnom kod fotki iznad 400 ISO vrijednosti to mi ne ide u glavu