View Single Post
Staro 10.04.2016., 09:50   #16
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
kad je još vio mireo VIA app, da karte su bile tak tak, okolne države
ali su ua HR područje bili i od samog tom tom-a, navigona i igo pa i čak razvikanog garmina
Onda je dosao cardinale black edition 3.x .. popravili se za sloveniju i hr pojačali, sklopili neke ugovore za okolne države. Zapadna EU još bolja postala.
Pa dosao mireo dont panic ... mislim da su tu kompletno promjenili dobavljača karata za okolne zemlje i što se tiče zapadnih zemalja.. austrija, njemačka, francunska i švicarska, sve ok.
Al opet mjenjaju .. mireo genius map .. a isti dont panic... opet kupuj.
Uglavnom, ja nemam iskustva sa istočnim zemljama.. ali zapadne ok, HR od konkurencije najbolja.. pogotovo sa kućnim brojevima.

Čak se sječam, jedno vrijeme je i garmin bio u problemima..
Prodavali garmin globalna karta sa HR i prodavali ono nešto adria route posebno.. a karte bile katastrofa naspram globalne.

E sad, cijenom su uvijek bili pristupačni.. 100-200 kn za full eu (na akcijama) ili 10€ za HR only
Pa di je to jeftino? Svako malo kupuj, a uz to se nadam da ce raditi ok? Po hrvatskoj mi karte najmanje trebaju.

Sto se tice konkurencije, kupio sam za 40$ cijelu EU navigon na akciji. Prije cca 2-3 godine. Nikad ni jedan problem, niti najmanji. Nikakvih dodatnih troskova i/ili problema. Platio bih i punu cijenu svakih par godina da moram, jer sam prezadovoljan. Da procitam samo pozitivne komentare o mireu ne bih im vise ni kune ostavio, a ovaj tvoj primjer gore (dont panic, adria route, mijenjanje karata svako malo...) mi daje do znanja da su sve samo ne ozbiljni