Citiraj:
Originally posted by Jango Fett Vidim da ih sve poznaješ u dušu. Izgleda da su ti telepatske mogućnosti logičan slijedeći korak nakon vrhunskog sluha...
|
Ja sam na BBS Hifi konferenciji (tako se to zvalo nekad) napisao brda faq-ova i nekoliko godina vodio kojekavke rasprave, no to je proslo i zasitio sam se toga, mnogo ljudi su od tamo presli na tvoj forum, posebno mladja ekipa koja se nerado na BBS-u potpisivala imenom jer obicno nije imala puno za reci osim citiranja drugih.
Citiraj:
Originally posted by Jango Fett Firma koja ima ukupno 20-tak dilera po svijetu, prodaje isključivo u direktnom dogovoru sa kupcem, šalje svoje stručnjake na setupiranje i nedozvoljava posrednu prodaju? Misliš ta firma?
|
Uh cak 20, opaki su.
Posrednu prodaju jer im je to financijski lakse podnjeti nego da odrzavaju mreze preko audiodilera firmi. Drugim slovima, nemaju lovu za placanje provizije na prodani zvucnik dilerima pa se ovako stede i elitno prezentiraju. Zasto jedan ML, Krell , Wilsom , Thiel tako ne rade? Jer imaju pravu mrezu i dugorocnu strategiju, a ovi se bore svaki dan.
Setup moze napraviti svaki bolje educiraniji diler, to ne znaci nista.
I David Wilson dodje u kucu svakom kupcu Wamm-a slozit setup, samo dal to vredi 90.000$ ?
Takve firme znam u dusu jer zive od prodanih par komada na mjesec i ne generiraju nikakav dugorocan profit. Za koju godinu cu ovdje postati jedan veci font slova koja ce tvoriti link o novostima vezanim za nestanak iste. Vidio sam to i previse puta. Vidjet cemo sto ces mi onda reci o toj bajnoj firmi.