View Single Post
Staro 09.04.2016., 15:07   #10149
Brzi Picek
Premium
Moj komp

Brzi Picek's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Već par puta se čudim kako me s velike daljine gađaju (vide no nisam spotan)

eto i danas s 680 m, BC 25 (francusko go_no) me za redom opalio s te udaljenosti
stajao sam na kraju svoje strane na uzvisini gdje nema nikoga da mi priđe , a da ga ne vidim (optika +dalekozor)
na Sigfridovoj liniji stojim na brežuljkuna ravnici, crveni su preko ravnice nasuprot

tek smo krenuli, ja sam stao i uključio se dalekozor, kada me to frgo_no opali 4 puta zaredom ?!?!
Arty na sreću nije bio

kako je to opće moguće, ako je navodno pogled limitiran na 445m, a s dalekozorom moj vidi 480 m

Jel moguće da netko puca nasumice po sredini ravnice i slučajno me pogodi ?
Kako bi vjerovatno bilo objašnjenje WG-a
Ok može jednom, ali četiri puta dok sam nakon prvog pogotka pomicao se pa da me još "slučajno" tri poslje prvog opali, e to je neki je_en "skill" kako bi objasnili

Sve više se mrzim što to opče igram, a ima krasan AW no neki sadomazohizam kao da mi neda mira, i traži da se nerviram

Osim brda nelogičnih WG poteza, posebice o mod podrški je i preglupi SPOT i ARTY
koji je logike da SPOTAN tenk postaje vidljiv onima koji su dalje od 445m ?!? (to nema veze s zdravom logikom)
Zašto WG ne napravi naprosto ograničenje, a spotanje neka bude u granicama max vidljivosti pojedinog tenka, dakle cca 500m max , a ne ovako da te SPOT-a netko na 444m , a onda te s 1200m opali kramp iz prvog svetkog rata koji jedva da vidi ko stara baba napola sljepa

A za Arty, neka se ljepo dječica, nauče gađati po kordinatama, kako to i ide , a ne kao da su bogovi s neba gledaju

Danas još jedan biser
Skriven u grmlju, skill za sve na 100% kamuflža, ventilacija i mirujem , čekam priliku (Convay)
Kada u daljini miriši meso USA Pershing, mislim evo lika da mu podarim jednu toplu dobrodošlicu

No, na moje iznenađenje, on je mrtvo hladno poslal meni granatu i vratil se nazad, ima jak skill kako bi rekli u WG
Na njega nisam ni pucao do tada , niti ima spotera u blizini
I tako on mene opići s samo 829 metara !!!
Eto poslal lihvarima u WG neka mi objasne kako me mogao vidjeti kada spotan nisam , ako budu imali dobre volje
Predpostavljam da je jači lag u pitanju

Nevjerovatno, no opet slična stvar sada s 570 metara , opet imam isti tenk
sada čak sumnjam da je u pitanju neka greška s tim tenkom

Zadnje izmijenjeno od: Brzi Picek. 10.04.2016. u 20:16.
Brzi Picek je offline   Reply With Quote