View Single Post
Staro 09.04.2016., 13:19   #34
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Evo ljudi, kopirajte tekst doli, i posaljite im na fb poruku, tri sekunde posla, nek ih se zaspama, jer ako ih se ne zaspama izmisljat ce gluposti tipa resetiraj router. a meni se sad bas to neda.
https://www.facebook.com/HrvatskiTelekom/?fref=ts

Citiraj:
Pozz, steka vam konekcija prema Youtubu, već par dana, videe na 720p nije moguće gledat, a nekad ni na 480p, nije samo meni, ali ugl. t-com (HT) korisnicima, sa svim mogucim brzinama od 4 - 100 mbps, steka na mobielima, racunallima ili bilo cemu ako je povezan na HT mrezu. Mobilni uređaj na mobilnoj mreži učitava video zapise i veće rezolucije bez ikakvog problema, Mreža radi na brznini i na kojoj bi trebala raditi. Znači nešto je do vas, globalno.
LP
EDIT:
Suprajz :P
Citiraj:
XXXXX, koja je brzina mjerenja putem speedtest.ht.hr? Možeš li napraviti mjerenje i prosljediti na screenshoot? Također, jesi li pokušao resetirati router? Xxxxx X.

EDIT2:
Citiraj:
Brzina je i više od ugovorene. To znači da je usluga trenutno bez smetnji. Ako se smetnja javlja samo sa jednom stranicom znači da do poteškoća dolazi kod te stranice i na to ne možemo utjecati.

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 09.04.2016. u 14:34.
OuttaControl je offline   Reply With Quote