08.04.2016., 21:19
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo danas stigli meni amortizerici iz Lagerosa, stvarno full pozitivno iskustvo, brzo i povoljno. Hvala svima koji su me uputili u tom smjeru.
A što se tiče druge stvari, da li ima neko ovdje iskustva sa osiguravajućim kućama, točnije sa naknadom štete. Naime u čemu je stvar, prošli tjedan me neka gospođa malo kvrcnula dok sam izlazio sa parkinga. Nismo zvali policiju, nego smo samo otišli u njeno osiguranje (ne znam da li smijem spominjati radi se o Ergo osiguranju) i sad smo mi popunili taj odštetni zahtjev, po nekom mojem tumačenju krivica je njezina, sad da li sam ja u pravu ili ne, to je neko drugo pitanje. Uglavnom evo točno tjedan dana sam čekao procjenitelja, koji je danas došao i poslikao to sve, te mi rekao da pričekam izvješće od osiguranja prije nego odem popraviti štetu. Mene sad zanima ako netko ima iskustva, što mene sad čeka ? Kakva je procedura, koliko bi se to moglo čekati, itd. Hvala.
|
|