View Single Post
Staro 19.10.2005., 00:30   #11
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Jango Fett
Visage, mislim da je vrijeme da kupiš slušni aparat.
Slušao sam brojne high-end sisteme, i jedino ovaj ima itekako veze sa vjernom reprodukcijom, bar što se holografske prezentacije tiče. Pozivam te da nam se pridružiš na Audiofil.net u i navratiš u Klub pa pred ostalom ekipom iz cijele HR malo prodiskutiramo o nekim stvarima i razmjenimo iskustva.
Ne zanimaju me rasprave sa ljudima koji citaju Hifi caspis i ponavljaju ga kao svetu knjigu (Audiofil.net)

Ja sam ih cuo gotovo sve. I mislim da slusni aparat nije substitucija ako neznas sto trebas cuti

Izabrao si jednu od naj diletantskijih firmi za pohvalu, firmu koja
prodaje opremu kao krumpire, tipican primjer firme bez ugleda koja visokim cijenama misli generirati senzaciju i praviti paznju oko sebe ,ali nakon kratkog vremena padne u zaborav.

Takvih zvucnika sam se nagledao svake godine. Svaki CES ima nekoliko takvih Serifa koji budu parodija show-a i padnu u zaborav. Taj MBL toliko forsira svoje zvucnike da su jos na sajmu uvjeravali sto cujemo, to ne radi ni najgora firma Jolie.

Strpi se, javit ce se osoba koja je puno zainteresiranija od mene da napise ovdje sto su ti zvucnici.

PS: Gdje si cuo zvucnike koje sam spomenuo ???

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 19.10.2005. u 00:43.
Visage je offline   Reply With Quote