Citiraj:
Autor Neo-ST
Zahvaljujući tebi, ja jučer odem na Tcom chat i pitam ih jel mogu i meni dignit brzinu, kažu može, i to Turbo50 opcija
Sad čekam tehničare da se jave, ne znam zašto.
Jesu tebi morali doć i mijenjat router ?
|
Ne.Meni su router donijeli i zamijenili jos prije godinu dana i to na moj zahtjev, jer je na ovom ranije konstantno pucala veza, te se pregrijavao.Prvo su me pravili blesavim i govorili da je neki virus i slicne price za djecu, na kraju im vise nije ostalo opcija pa su zamijenili. Nakon zamjene routera sam ih zvao i pitao za povecanje brzine, te kada ce Turbo opcije biti dostupne i svaki put bi me otpilili s nekakvom izlikom da ne znaju, itd. Nakon malo manje od godinu dana sam odustao i onda su me nazvali sasvim iznenada u prvom mjesecu ove godine, te me pitali da li zelim da mi povise brzinu na 30/5, reko moze.
Ostalo sto se dogadalo sam opisao u postu iznad.Samo mali update, ipak smo presli na Magentu, radi ustede od oko 150kn na racunima, te dodatnim programima na MaxTV-u i povecanje brzine na 50/10.
BTW, drago mi je sto si uspio izvuc 50/10, welcome to the club!
EDIT: Router koji imam je ZXDSL 931VII.
EDIT 2: @Svi ostali,
ZOVITE IH I SPAMMAJTE IM INBOX, KORISTITE LIVE CHAT.Meni jos uvijek uredno nude Turbo opcije na stranicama, ali kada kliknem i odaberem pise da odabrana usluga nije dostupna na mojoj adresi, da maksimalno mogu imati ADSL 10.