View Single Post
Staro 08.04.2016., 13:44   #6409
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Zahvaljujući tebi, ja jučer odem na Tcom chat i pitam ih jel mogu i meni dignit brzinu, kažu može, i to Turbo50 opcija

Sad čekam tehničare da se jave, ne znam zašto.
Jesu tebi morali doć i mijenjat router ?
Ne.Meni su router donijeli i zamijenili jos prije godinu dana i to na moj zahtjev, jer je na ovom ranije konstantno pucala veza, te se pregrijavao.Prvo su me pravili blesavim i govorili da je neki virus i slicne price za djecu, na kraju im vise nije ostalo opcija pa su zamijenili. Nakon zamjene routera sam ih zvao i pitao za povecanje brzine, te kada ce Turbo opcije biti dostupne i svaki put bi me otpilili s nekakvom izlikom da ne znaju, itd. Nakon malo manje od godinu dana sam odustao i onda su me nazvali sasvim iznenada u prvom mjesecu ove godine, te me pitali da li zelim da mi povise brzinu na 30/5, reko moze.
Ostalo sto se dogadalo sam opisao u postu iznad.Samo mali update, ipak smo presli na Magentu, radi ustede od oko 150kn na racunima, te dodatnim programima na MaxTV-u i povecanje brzine na 50/10.

BTW, drago mi je sto si uspio izvuc 50/10, welcome to the club!

EDIT: Router koji imam je ZXDSL 931VII.

EDIT 2: @Svi ostali, ZOVITE IH I SPAMMAJTE IM INBOX, KORISTITE LIVE CHAT.Meni jos uvijek uredno nude Turbo opcije na stranicama, ali kada kliknem i odaberem pise da odabrana usluga nije dostupna na mojoj adresi, da maksimalno mogu imati ADSL 10.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote