View Single Post
Staro 08.04.2016., 10:36   #2286
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Ovo što Lun opisuje je zapravo T8 CA gameplay. Odnosno kako se moraju igrati da bi bio s njima uspješan - u potpunosti i maksimalno iskorištavanje concealmenta. Ja to sad vidim na NO koji sa 9,5 camo može prić drugom CA da ni ne zna da je pokazao broadside i opalit sa topovima identičnima Pensi. USN CA imaju najbolji kut probijanja s AP granatama tako da izbliza rade strahote. Njemci možda imaju najbolji AP ali slabiji kut probijanja.

Primjer takvog igranja: zadnji koji je tako pao je jedan Myoko. Držao sam prst na okidaču sve dok nije prišao na 9,8 km - tek onda sam sve tri kupole opalio i skinuo mu preko pol HP-a. I prije nego što su granate sletile skrenuo sam prema njemu i zatvorio kut. Lik je odmah uzvratio vatru što sam očekivao, tako da sam istog trena i zakočio pa mu je prva salva sletila meni pred pramac. Dok se snašao već je moja druga bila na putu i s trećom je spavao s ribama.

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Treba skupit tih zadnjih 5 bodova za kapetana....pogotovo ak imaš hrpu brodova koje igraš..
Tu smo priču već prožvakali nekoliko puta.

Ja sam 3 kapetana digao na iznad 15 bodova. Fubuki i Shokaku imaju po 16, NO 15. Pensin je na 14. A NC, Koni i Taiho imaju po 13. Iskoristio sam onaj vikend sa X2 svaku borbu da s Hiryuom dignem na 15 bodova.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote