View Single Post
Staro 07.04.2016., 22:20   #2721
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nego, odgledao snimku Wolf-Real... nit je Wolf bio nešto posebno bolji, niti je Real igrao katastrofalno. Bili su tu negdje. Wolf je svoju šansu + penal iskoristio. Real nije. Sve se guralo na Ronalda kojem nije išlo. I vrlo čudno ponašanje pojedinaca, konkretno mislim na Marcela i Modrića.

Penal na Baleu? Možda. Ovako na prvu izgleda da se sam počkaljio a i preteatralno, prebrzo i prelako je pao. 50/50 bi ja rekao.
Kao što rekoh premalo trke i truda. Po onom našem sistemu, lako ćemo

Što se penala tiče, ako je suđen onaj "kontakt" za Wolfsburg, onda je po tom istom kriteriju bio kontakt i na Baleu. S tim da je u slučaju Casemira, on prvi bio na lopti, dok u slučaju Wolfsburga njihov obrambeni igrač nije vidio lopte, ali je itekako zakačio nogu velšanina. I to je neujednačeni kriterij o kojem pričam, ako sudiš kontakt jednoj strani onda sudi i drugoj. Ali dobro šta je tu je, ionako moraju igrati puno bolje za prolaz, pa im takve situacije neće biti previše bitne

Citiraj:
@večerašnja tekma:

GO BVB
Kao da gledam jučerašnju tekmu, BvB prijeti stalno i udara po golu, a onda Liverpool dobije jednu loptu i zabije gol. Asti gospe

Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Zbilja ne kužim tko od scauta vidi da on bude pojačanje?Umjesto da traže prava pojačanja ,kao Vardy,Payet,Stones, oni budu opet po starom.Ali dobro,nije da nisu i do sada "dobro" trgovali!
Zašto misliš da bi ti igrači igrali dobro, da ih se izvadi iz tih njihovih momčadi?

Idealan primjer su ti napadači Atletica (Falcao, Torres, Costa). Igraju svjetski u prvotnom klubu i onda kada dođu u veliki klub nema ih nigdje

Citiraj:
I da ,kako nije Zidane kriv kad stavi u igru Danila ,a Carvajal mu je na klupi.Stavi u igru Kazu,a Modrić i Kroos mu igraju defanzivno praktički bez prednjeg veznog.Pa nije wolf Barca!
Praktički identična postava je dobila zadnjih 6 utakmica , zašto bi Zidane išao mijenjati dobitnu kombinaciju.

I onda odu na gostovanje kod 8. momčadi Bundesa i ekipa je neprepoznatljiva. To puno govori o pristupu igrača, štoviše potvrđeno je da nisu trčali ... a Zidane umjesto njih sigurno ne može trčati

EDIT:
Zabiše žuće dok sam ja ovo natipkao

Bilbao Sevilla 1:1

Biti će veselo u svim uzvratima CL-a i EL-a
dh41400 je offline