Citiraj:
Autor dh41400
89% navijača Reala koji svakodnevno prate klub se ne bi složilo sa tvojom izjavom:
Ali svatko ima pravo na svoje mišljenje
S obzirom da je ova postava otkrivena tek prije mjesec dana, te im kretanje po terenu nije usavršeno, rezultat me i ne čudi.
Real je pokazao u više navrata ove sezone da imaju problema u gostujućim utakmicama, a još kada podcijene protivnika te ne iskoriste svoje šanse, sinoćnji rezultat postane realan.
Neuravnoteženo suđenje talijana (o kojem Beusan nema baš previsoko mišljenje) je samo usmjerilo tijek utakmice na mlin švaba.
S druge strane (opet) nesigurna Realova zadnja linija je pokazala potrebu za remontom na ljeto. Pepe i Ramos su već u godinama kada im treba dozirati minutažu, a bekovi Danilo i Marcelo trebaju naučiti osnove nogometa na svojim pozicijama, poput obrambenog pozicioniranja, a tek onda ići u pohode prema naprijed.
Btw negdje sam pročitao da je ova utakmica bila rekordna za Real ove CL sezone - po najmanje pretrčanih kilometara
Švabe su ih po svojem dobrom starom receptu nadtrčali, a nogomet bez trčanja je samo pusta teorija bez prakse.
|
Sve 5!Ali trener im dozvoljava takav pristup.Zidane ih sve grli pri izmjenama,umjesto da ih šutne u znaš već što.
Ma dobro,već smo prolili tonu tinte na različite teorije ,činjenica je da ovako dalje ne ide.
Smiješne su mi izjave igrača.Sada mi njih budemo na Bernabeu,treba nam podrška navijača.Imali ste jučer šansu,pa ,molit ću!
Već vidim da kupovinom Hazarda budu samo produbili krizu,jer je čovjek u totalnoj banani ,po meni kopija Isca.Zbilja ne kužim tko od scauta vidi da on bude pojačanje?Umjesto da traže prava pojačanja ,kao Vardy,Payet,Stones, oni budu opet po starom.Ali dobro,nije da nisu i do sada "dobro" trgovali!
I da ,kako nije Zidane kriv kad stavi u igru Danila ,a Carvajal mu je na klupi.Stavi u igru Kazu,a Modrić i Kroos mu igraju defanzivno praktički bez prednjeg veznog.Pa nije wolf Barca!
Brko,Real je bio katastrofalan jer nema druge riječi koja bi opisala igru jučer.Da je igrao Getafe ne bi bio,ali Real je,kad se zna kako mogu.A pokazali su da mogu.Dakle stvar je u pristupu,a to je stvar trenera i atmosfere u klubu.Jednostavno nisu fighteri,već razmaženci i treba ih riješiti.Većinu,ne sve! I treba im trener jer Zidane nije dovoljno dobar!