Da,svaka čast Wolfu,ali ipak više je Real bio katastrofalan ,nego Wolfsburg dobar.Dobro je Jeličić dao za primjer Marcelovu reakciju nakon jednog izleta naprijed,a kakvih on ima ohoho.Wolf je završio napad udarcem,a ovaj se šetao natrag i bio jedva na polovici terena.Naravno,jedini je krivac Zidane,jer on takav pristup dozvoljava.Daj zamislite da to Marcelo radi kod Simeonea,mislim da bi bio u trećoj momčadi dok kažeš keks.
Ostali nisu bili ništa bolji ,tako da je rezultat realan.
Ne kužim taj Real kao momčad.Protiv Seville su odigrali ok,protiv Barce pola sata ok,i onda jučer ovakvo podcjenjivanje protivnika i pristup kao,budu se ovi predali jer mi smo Real.Pa eto vam.
I dalje mislim da bude Real prošao ,ali zbog ovakvag pristupa i izmiću titule iz godine u godinu,a tu je po meni jedini krivac trener.Jer pokazali su da kad igraju maksimalno,mogu sa svakim,i onda ovako odigraju jučer.Sramota!
Modrić je i jučer pokazao da nije za Real.Znam da me budete sad pokapali ,ali ja pri tome stojim od prvog dana.Niti je u kondiciji,niti je fizički močan,a dodaje prvom do sebe u 90% slučajeva.Okomita lopta mu je svaka pedeseta,što se jučer zorno vidjelo ulaskom prosječnog Isca koji je ipak podigao Real.Uostalom,Real je igrao puno brže dok Modrića nije bilo.
Zalomi mu se tu i tamo pokoja dobra tekma,ali generalno je loš.Naravno ,za medije je dobar,naročito naše,ali i nema neku konkurenciju u Realu,to ćete se složiti.Pokazatelj je igra za našu repku,gdje je konstantno loš.
O obrani neću trošit riječi,sve je rekao Jeličić!
I da ,da igra Danilo a Carvajal na klupi,nejasno?
Hala!