Pročitao sam 30 stranica unatrag i moram priznati da sam još više zbunjen glede nabavke nekog boxa/sticka kojim mogu vrtiti Kodi na TV-u.
Zasad imam Mede8er 600X3d sa Synology NAS-om spojen na solidan sustav kućnog kina i htio bih Kodi na tv-u, najviše zbog gledanja utakmica vikendom i utorkom lige prvaka. Mede8er namjeravam ostaviti, jer imam sređene coverartove i to ne mislim mijenjati.
Neodlučan sam u tome jer sad imam tri opcije:
1.kupiti neki jeftiniji stick, - naginjao sam na MK809IV (
http://www.ebay.com/itm/MK809IV-Mini...0AAOSwT5tWHjMJ), ali nisam siguran koliko bi trebalo tom sustavu da se digne i koliko bi to stabilno radilo
2.neka sredina - tu sam najviše gledao Minix Neo X6, jer koliko sam shvatio Minix ima kakvu takvu podršku (nešto kao Mede8er) i Raspberry Pi3. Gdje se može kupiti najpovoljnije Raspberry Pi3 i što sve moram s njime kupiti, jer ne želim otvorene kutije, već želim zatvorenu kao što je npr Mede8er?
3.Minix Neo X8-H plus - taj je najskuplji kojeg gledam, jer išao bih do max 1200-1300 kn za taj media player. To je opcija kojoj zasad najviše naginjem, pogotovo jer sam vidio da njime mogu igrati neke fight igrice tipa Tekken6 ili Street fighter 4. Jer to moguće i da li su te igre besplatne za skinuti ili ih treba imati original? Jer imam ih original za PS3. Da li mogu koristiti joysticke od PS4?
E da, internet veza mi je 4mb i trenutno nemam mogućnosti za veću jer mi je preslaba parica, a pod opisom ovog Minixa X8h Plus Nea piše da kompresira sliku i da je dovoljna slabija veza, pa je i to jedan od razloga zašto trenutno naginjem k njemu. Meni je trenutno najbitnije pogledat tekmu, rekli su da će vući optiku kroz mjesec-2 tamo gdje živim, pa mi se možda veza poboljša.
Molim što više informacija, jer skroz sam neodlučan, a ne bih htio bezveze bacati novac.