Citiraj:
Autor QuidZz
@buljo jesi siguran da ti nesto ne drain-a bateriju?
|
Jesam jer gledam i pratim sve, bar sad kad je nov.
Citiraj:
Autor Drug Brko
G3 drži dulje od S7? Sa tvojim S7 nešto ne valja. Nema šanse da je S7 žesći na 3000mAh bateriji od G3 na svojoj 3000mAh bateriji.
|
Valja sve samo je nemoguće usporedit dva potpuno različita načina korištenja.
Na G3 imam najviše poziva, tu i tamo viber, vacap niš, kamera niš, mail službeni mi je push, malo boom beacha i to je više manje to. Nakon 16h ga jedva koristim...
S7 koristim sve puno puno više od G3 osim poziva.
Citiraj:
Autor srale7
@buljo
meni je to isto malo čudno, jer meni par mjeseci star G3, normalno koristenje, punim ga kad se vratim sa posla, znaci oko 18h (onda je baterija na recimo na cca 20ak posto)
Heavy korištenje, u 14h je vec na power banku, naravno, ujutro (06:30)ga skinem sa punjača i baterija je na 100%
Tak da ovo tvoje da G3 izdrzi 2 dana "normalnog koristenja" je meni iz rubrike vjerovali ili ne.
|
Velim, nemoguće je usporedit baterije oba telefona bez da ih koristim u istim uvjetima, tak da ta moja usporedba uopće nije mjerodavna.
S7 sam usporedio sa Motorolom Moto G koja isto ima 3000 mAh i samo korištenje je duplo na motoroli.
Jedino što mogu reć je da mi baterija na S7 ne može izdržat 2 normalna dana mog korištenja što je nakon motorole jedan veliki udarac u muda
Tak da isprike svima što nisam objektivan

Nadam se da će novi update na S7 popravit bateriju da mi izdrži 2 dana bez problema.
Ali i dalje sam mišljenja da netko tko ima G3 i želi uzet S7 misli extra profitirat sa baterijom da tu priču neće gledat...
EDIT: Srale kaj se tiče figer unlocka, najviše ovisi kak staviš prst. Nekad radi 100% točno, nekad ispod 50%, čim je prst pod drugačijim kutem od onog kak si skenirao prst šanse da će fulat su puno veće.