Citiraj:
Autor srale7
Jel im netko S7 da napise iskustva? Pregledao dosta reviewa, ali vise cijenaim par redova kad netko napise iz iskustva koristenja telefona. U planu je prelazak G3->S7 prvenstveno zbog baterije (koliko sam skuzio na S7 u normalno koristenje moze izdurat 2 dana (nesto kao G2, dok na G3 uz normalno koristenje izdrzi jedan dan)
Uz sve reviewe sto sam pogledao, nisam uspio naci neki (meni) major fail, pa ako ima, prosvjetlite me 
|
Ako vec nisi, baci oko na moj
review
Citiraj:
Autor buljo
G3 mi je službeni, S7 privatni i imam ga 3 punjenja
Ne isplati ti se prelazak. Zašto?
Baterija je slaba, možda onaj update to popravi al mob ne može izdržat 2 dana normalnog (mog) korištenja. Heavy korištenje 1 dan max.
G3 mi izdrži 2 dana bez problema, tu nema toliko vacapa al zato ima poziva.
Prije S7 sam imao Motorolu Moto G 3rd i taj mob je bio dobar kaj se tice baterije, 2 i pol do 3 dana normalnog (mog) korištenja što je skoro duplo od S7.
Tak da ak te brine baterija nemoj mjenjat, razočarat ćeš se.
|
G3 da izdrzi vise od S7

? Baterija slaba na S7?
Tesko i nikako

, ocito ti nesto draina bateriju na S7.
Ne vidim kako je to uopce tehnicki moguce da G3 izdrzi vise od S7, oba imaju istu bateriju (iako je ova od s7 novija/manje koristena naravno).
G3 ima veci ekran i uz to Lcd, naspram manjeg Amoleda, stariji soc u G3 napravljen na grubljem proizvodnom procesu sigurno vise trosi i vise se
grije od novog u S7, modem u exynosu je jako efikasan za razliku od onog u sd801 koji nije los ali svejedno, itd, itd...